Laminat

BerryAlloc er markedsleder innenfor laminatgulv. Det er ikke rart når vi tilbyr 14 gulv-kolleksjoner og 2 kolleksjoner vegg  og mer enn 170 dekor i ulike kombinasjoner og en rekke farger og tilbehør.  Innenfor gulv kan du kan velge mellom ekstra lange og brede planker (Elegance eller Grandioso), brede planker (Prestige) eller svært smale planker (Prestige).  Og du kan velge mellom høytrykkslaminat (Prestige, Commercial, Commercial Stone og Original) eller Direktelaminat (Elegance, Grandioso, Home Plus, Naturals og Home)

Innenfor Vegg finner du spennende dekorer og farger i innenfor våre baderomspanel Wall&Water, og i vår spesielle Kitchen Wall kolleksjon, som passer perfekt mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Dette er den enkleste måten å pusse opp kjøkkenet!

Alloc

3 tanker om “Laminat

 1. Bjørg Rasten

  Hei
  Vi trenger litt hjelp til å velge et laminatgulv.
  Vi pusser opp og har lagt allo orginal elegant eik natur laminat på kjøkken og i ganger. Nå skal stua pusses opp og vi ønsker laminat i samme kvalitet og finish som det vi har lagt. Grunnen til at vi ikke fortsetter med samme type laminat er at vi synes original elegant natur er litt for grå. Er redd for at dette vil bli for grått i stua som er et mye større rom. Så er da spørsmålet hva vi velger i stua. Rommene ligger ved siden av hverandre, er skilt med ei dør med list og en større åpning der vi hittil har hatt en messinglist som skille mellom gulvene. Vi ønsker et lyst gulv, type eik, men ikke så grått som det vi har lagt, og ikke så gult som den gamle eikeparketten vi har hatt i 30 år, Samtidig er vi avhengig av gulvene «går» til hverandre. Har dere noe forslag? Sett litt på Commercial canyon lys eik og brun sprukket eik, men ikke lett å se bare ut i fra nettet. Vi vil gjerne ha noen forslag fra dere!
  Vet dere en butikk i Oslo området (gjerne i Groruddalen ) som har godt utvalg og utstilling med flere av Allocs produkter, sånn at vi kunne dratt og sett de ulike gulvene i virkeligheten?
  Håper på et snarlig svar, snekkeren er snart klar……
  Mvn Bjørg Rasten, 95898585

  1. admin Innleggsforfatter

   Laminatgulv består av over 90% trebasert materiale og må få tid til å venne seg til undergulvet temperatur, lufttemperaturen i rommet og den relative luftfuktigheten. Hvis den ikke får ligge i 48 timer risikerer du at den vider seg ut eller trekker seg sammen etter legging.

Legg igjen en kommentar