Gulv

Her er noen gode grunner til å velge BerryAllocs gulv:

– Moteriktige farger og en rekke størrelserBerryAlloc Laminate… Wherever. Forever. BerryAlloc er markedsleder innenfor laminatgulv. Det er ikke rart når vi tilbyr 14 gulv-kolleksjoner og 2 kolleksjoner vegg  og mer enn 170 dekor i ulike kombinasjoner og en rekke farger og tilbehør.

– Vår Aqua-resiste kjerneplate sikrer motstandsdyktighet mot fukt i våre gulv

– Alle våre laminatgulv er minst klasse 32, I tillegg til at vi har Høytrykkslaminat i klasse 33 og 34. De er ikke bare egnet for din stue, spisestue eller kjøkken, men også for kommersiell bruk, for eksempel i butikker, restauranter, skoler og steder der det er betydelig trafikk. Derfor kan du være trygg på at de er sterke nok for installasjon i ditt hjem. Unødvendig å si, alle våre produkter er underlagt de strengeste krav til produktene og grundige kvalitetskontroller.

– Hele BerryAlloc kolleksjon av direktelaminat er PEFC-sertifiserte.  Dette garanterer at våre produkter kommer fra bærekraftig forvaltede skoger.

– Aluminiumslås – Den sterkeste låsen på markedet, sikrer enkel og perfekt installasjon. Best Loc ® X-Treme. 5G-lås – Best Loc ® X-Treme er tilgjengelig i Elegance, Grandioso, Home Plus, Naturals, og Home koleksjonene. Best Loc ® X-Treme sterk låsemekanisme, som gjør at installasjonen er opptil 30% raskere enn tradisjonelle lås-systemer.

– BerryAlloc er markedsleder og gir markedets beste garanti. Opptil livstidsgaranti for bruk av våre gulv i høytrykkslaminat i hjemlig miljø.

berryalloc_gulv

Legg igjen en kommentar